Parfotografering 2

Parfotografering

Parfotografering, förlovningsfotografering,  kärleksbilder eller varför inte love shoot, engagement-shoot eller anniversary session. Ja, kärt barn har många namn men oavsett vad man väljer att kalla det för så är en parfotografering ett fantastiskt sätt att bli ännu mer kär i varandra än man varit innan.

Ska ni gifta er i sommar och fundera fortfarande på vilken fotograf ni ska anlita kan en parfotografering vara ett bra sätt att bli lite varma i kläderna samt kolla om personkemin mellan er och fotografen stämmer. Att få ut fantastiska bilder till ett förlovningsalbum eller gästalbum och inbjudningskort till bröllopet är inte heller någon nackdel direkt.

Apropå varma i kläderna så är det ju ingen som säger att man måste fotograferas här i Sverige – våra fotografer fotar väldigt ofta utomlands och att tajma in en fotosession utomlands är oftast inget större problem.

De första bilderna är från 2 brides och är tagna i Norge ett år innan bröllopet. Deras profilsida hittar ni här. Hela fotograferingen går att se på 2 brides blogg här.

Bilderna längre ned är tagna av David Schreiner och är från München respektive Toscana.  Båda är anniversary shots där paren firade sin 5 års dag med en personlig fotografering.

Davids profilsida finns här. Hela fotograferingen går att se på Davids blogg här och här.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top