Bröllopsfotograf

Fotograf Emelie Petré

Bröllopsfotograf från Motala

Fotograf Emelie Petré

Ni har hittat en sprallig och chokladtokig fotograf som tycker om amerikanska serier, sötsaker och bröllop. Jag heter Emelie Petré och jag är porträtt- och bröllopsfotograf i Motala, Östergötland.

Jag har just fått uppleva den bästa dagen i mitt liv. Jag har gift mig med min bästa vän och största kärlek i livet. Efter att ha fotograferat bröllop i snart 4 år, fick jag äntligen uppleva hur det är att vara i bröllopsbubblan. Ni vet, prova brudklänningar, provsmaka menyn och bröllopstårta.. Allt det där är jag så avundsjuk på att ni får göra just nu. Att planera bröllop kan vara väldigt stressigt men det är också bland det roligaste och mest kreativa jag gjort.

Att fotografera människor som har valt att dela resten av sina liv tillsammans är fantastiskt roligt. Min fotograferingsstil beskrivs ofta som romantisk, tidlös, pastellig och med mycket känslor. Jag fokuserar på just de människor jag har framför kameran och på detaljerna som gör att deras historia blir komplett på bild.

Oavsett om det blir regn eller solsken så kommer det att vara en av de bästa dagarna i ert liv och jag är så tacksam att ni överväger mig att vara en del av den.

Motala

Östergötland

På sociala medier

Kontakt

Loading...

Jag erbjuder följande tjänster

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.