Bröllopsfotograf

Oskar Allerby Photographer

Bröllopsfotograf från Göteborg

Göteborg

Västra Götaland

På sociala medier

Oskar Allerby Photographer

Hej, jag heter Oskar Allerby och är fotograf. Jag fotograferar människor och jag fotograferar berättelser.

Jag försöker göra varje bröllop till det där speciella och unika som det faktiskt är. Jag arbetar aldrig efter en given mall utan jag försöker alltid få fotografierna att vara naturliga, avslappnade och att lyfta fram varje situation, plats och personlighet.

Det är såklart en massa kärlek, men det finns också spänning, lycka, glädje, skratt, gråt och tusen andra känslor under en och samma dag.

Du hittar mig vanligtvis i Göteborg men jag reser över hela Sverige för mina kunder som är allt från privatpersoner till jätteföretag. Jag älskar kontrasten i att en tisdag fota styrelsemedlemmar, på torsdag göra ett reportage och på lördagen fånga kärleken och glädjen på ert bröllop.

Vill ni se hur ett helt bröllop kan se ut så besök min hemsida http://oskarallerby.se men om ni istället vill ha bara en snabb överblick på lite av mina favoritbilder så är mitt instagramkonto @allerby_photo  en ypperlig plats att kolla.

Hoppas vi hörs snart!

kram

Oskar

PS. For the English speaking pep’s, visit my English page http://alllerby.com or my instagram @allerby_photo

Jag erbjuder följande tjänster

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Geografiskt oberoende

Fotografen är bokningsbar över hela skandinavien.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.

Två fotografer vid önskemål

Jobbar i team av två fotografer och/eller filmfotografer vid önskemål.