Alicia Swedenborg

Publiscerad på bröllopsbloggen The Wedding Chicks – bröllopsfotograf Alicia Swedenborg

Det har inte riktigt nått Sverige längre men på andra sidan dammen är bröllopsbloggen riktigt stort! Det är där man kan hitta inspiration och idéer för att göra bröllopet personligt. Små detaljer, övergripande teman. Om du planerar bröllop skulle jag verkligen rekomendera att ta dig en titt, det finns hur mycket skoj som helst! En av mina favvobloggar är The Wedding Chicks som är en av de största i USA och jag har fått äran att bli publiserad med mina bröllop där några gånger, nu senast två dagar på raken! Är så hejdundrandes glad! Om ni vill kan ni kika på det senaste inlägget med fina bröllopsklänningar från Lova Weddings här: www.weddingchicks.com! Och fler bröllopsbilder från mig hittar man på min hemsida www.aliciaswedenborg.com

Publiscerad på bröllopsbloggen The Wedding Chicks - bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 1

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)