2 Brides Photography

Rustikt utomhusbröllop LEVA Kungslador Gotland

Jag älskar Gotland, av många anledningar. En av dessa är att jag träffade min på Gotland för många år sedan och besökte ofta Visby som barn, eftersom vi hade släktingar bor där. De vita långa sandstränder, den fantastiska medeltida staden omgiven av muren och en solen som aldrig tycks gå ner under de ljusa juninätterna. Så när Johanna mailade en förfrågan om vi kunde fotografera Tobias och hennes bröllop i Visby hoppade mitt hjärta hoppade över ett slag. Jag är så tacksam att vi fick fotografera detta rustika utomhusbröllop, det var nästan ett hallelujahmoment, hela helgen. Jag grät, skrattade och vill hålla dessa ögonblick i mitt hjärta för alltid.

Deras bröllopsceremoni hölls under bar himmel i St Karins kyrkoruin i hjärtat av Visby. En plats som jag ofta haft vägarna förbi, på väg till något annat. Beläget vid Stora Torget, går inte att missa, magnifik kyrkoruin. Det är inte länge sedan kyrkoruinerna på Gotland öppnades upp för privata arrangemang och man kan boka någon av dem för bröllop. 

Johanna och Tobias hade middag och fest på LEVA Kungslador. Drinkar i äppelträdgården och fest upp i den stora ladan där det serverades en ekologisk buffé, fantastiskt gott. Vi kan varmt rekommendera ett besök på LEVA när du är i Visby.

Det här bröllopet är inte bara en inspirationsbomb utan också ett bröllop som uttrycker personlighet och som verkligen berättar om bruden och brudgummen. Det är fullt av detaljer som beskriver dom två, deras förhållande och intressen. Från den perfekta vigelplatsen till när dom låser in sina löften i en antik träbox för att öppnas om många år. 

För att se alla bilder från Johanna och Tobias utomhusbröllop på Gotland så varmt välkommen till vår hemsida, Isabelle

Isabelle och Sabina är bröllopsfotografer baserad i Stockholm och driver 2 Brides Photography. De specialiserar sig på kreativa, personliga bröllop i Stockholm samt destinationsbröllop i Europa. Besök 2 Brides Photographys hemsida eller blogg för mer information och fler bröllopsbilder.

2BridesPhotography-Utomhusbröllop-Gotland

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)