SMALLPIGART, NYA HEMSIDA OCH BLOGG!

Vad händer, ny sida, ny blogg, ny portfolio, nytt liv (nejdå det ingick inte sa webb-killen Seb). Kanske ska backa bandet en aning för er som inte känner mig. Jag är en person som älskar att utveckla och förändra saker, tycker om att dra igång nya projekt och när det gäller mitt företag så har jag en tendens att göra det gärna och ofta ☺ På nått vis så kittlar tanken av nytt och fräscht lika mycket som mörk choklad och det är nog därför jag gärna förändrar och gör nytt så fort jag får chansen.

Min nya blogg är meningen att den ska passa mig lite mer, lite mer rosa, lite mer jag. Men självklart också underlätta för er som läser bloggen. Att kommentera, läsa eller dela bilderna med vänner och familj via facbook, e-mail eller vad ni än väljer.

Ni ska få en känsla av att vara hemma hos mig när ni går in här. Så känn friheten, ta något från kylskåpet, kryp upp i soffan och skriv något på mitt vardagsrumsbord, det är helt ok, egentligen mer än bara ok, det är toppen om ni vill göra det!

Vill ni ha de senaste på bloggen kan ni alltid följa Smallpigart på facebook eller twitter men självklart går det alldeles utmärt att bara titta in här då och då. Mycket nöje!

Tack till världens bästa webbdesigner Seb, www.allaboutseb.net fattar inte hur du har stått ut med mig och alla mina ändringar under det året vi har hållit på med sidan. Du är verkligen en man med STORT tålamod och fint hjärta!

SMALLPIGART, NYA HEMSIDA OCH BLOGG! 1

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)