Fotograf Jenny Blad

Ulrika & Patrik av Jenny Blad

Ulrika & Patrik av Jenny Blad 1

När Ulrika ringde mig för att boka mig till hennes och Patriks fotografering så ökade min puls ju längre samtalet gick! Kan det  vara sant? Får jag verkligen chansen att medverka på detta underbara färgsprakande och galna bröllop! WOW! Helt i min smak och på mötet vi senare hade så satt jag mer eller mindre å hoppade upp å ner på min stol av lycka! Färg å form och badleksaker å skyltdockor å 70 tals soffor! OH MY GOOOOSH!!!  Sen att Ulrika & Patrik är supermysiga människor gör ju inte saken sämre! För er boende i Göteborg så kan det faktiskt hända att ni hört talas om Ulrika eller åtminstone om hennes ganska uppmärksammade projekt där hon gjorde broderier på stadens spårvagnar!

Kika gärna vidare på parets bilder på min BLOG

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)