Smallpigart / Anna Roström

Wedding photographer Anna Roström/ Smallpigart photography

Jag vill driva det längre, jag vill ge något unikt och exklusivt, jag vill att 2011 ska bli det exklusiva året för Smallpigart. Med det menar jag färre uppdrag men med mer fokus på varje uppdrag, exklusiva tillval och så klart mer champgane till alla brudpar 😉 Jag vill ge något unikt, personligt och hållbart. Jag vill ge mer av mig själv och mina tokiga ideer. 2011 är därför startskottet för nya Smallpigart, som för övrigt även gått och blivit Aktiebolag.  Lilla grisen har blivit direktör Roström 😉

Men ibland måste man blicka tillbaka också, för att göra det enkelt har jag satt samman lite bilder på min hemsida där ni kan kolla vad som hänt under 2010.

Wedding photographer Anna Roström/ Smallpigart photography 1

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)