Moment Design

Moment Design

Designing You erbjuder kurser i Moment Design och hållbart företagande. Vi tror på att jobba för att leva framför att leva för att jobba.

Det finns ingen magisk formel, eller en magisk workshop som kommer ge dig alla nycklar utan faktum är att den enda som kan bestämma hur Ditt företag ska drivas är Du. Sitter du fast i ditt företagande? Känns det som om alla andra vet hur man gör och som om det är ett enda virrvarr i skallen? Ja, det är faktiskt lite så ibland- men vi hjälper dig gärna reda ut det där! Allt ifrån struktur, organisering och kundkommunikation till hur du agerar med kunder och får fantastiskt känslofyllda bilder!

Linda Rehlin och Cecilia Pihl har gått ifrån att vara anställda och driva företag vid sidan om till att jobba heltid som fotografer och utbildare med en ökad omsättning på ca 800% från år ett till år tre. De har 20 års samlad kunskap och utbildningar i kundservice, kommunikation och sälj. De är certifierade lärare inom Moment Design med inriktning Beloved och Playful Heart.

 

VÅRA KURSER

DESIGNING YOU – EN HELHETSUPPLEVELSE
I denna kurs lär du dig mer om Moment Design med inriktning Beloved eller Playful Heart (se schema för inriktning i respektive stad) och du får möjlighet att observera och genomföra din egen Moment Design fotografering.

360 YOU
360 är vår stora workshop på 2 dagar där du har möjlighet att titta ordentligt på ditt företagande eller bara boka en av dagarna! Dag 1 går vi igenom intro till Moment Design (Familj eller Kärlek). Dag 2 tittar vi på ditt kundflöde och kommunikation, hur du tjänar pengar i ditt företag genom rätt prissättning och hur dina kunder köper vad du säljer.

360 YOU BTC – BEHIND THE CAMERA
Att vara fotograf är att vara 30% fotograf och 70% företagare! För dig som vill ha en heldags djupdykning i hållbart företagande! Vi går igenom Service och Kommunikation, Varumärke, Sälj, Bildvisning och sätter ett pris på vad just DU kostar.

360 YOU – MENTORSKAP
Mellan Januari – Maj och September – December öppnar vi för möjligheten för ett fyra månader långt mentorskap. Vi har få platser för att vi ska kunna lägga full fokus på just Dig och Ditt företag!  Du har möjligheten att välja en av oss som coach, eller bägge två – men oavsett vad du väljer så kommer vi coacha dig i att driva ett hållbart företag och att stärka dig själv och ditt varumärke!

KOMMANDE KURSER I MOMENT DESIGN OCH FÖRETAGANDE!

29 januari – 360You BTC – STHLM – 8 platser

25-26 februari – 360You Beloved – ÖREBRO – 8 platser

19 mars Designing You Beloved – STHLM – 8 platser

27 april – Designing You Playful Heart – STHLM – 8 platser

6-7 maj – 360You Playful Heart – SUNDSVALL – 8 platser

11-12 maj 360You Playful Heart – HÖRBY – 8 platser

Läs mer och boka din plats på www.designingyou.se