Om oss

Går  du i bröllopstankar och letar efter precis rätt bröllopsfotograf för dig?

Att få de bästa tänkbara bilderna från ditt bröllop och på så sätt få minnen som håller i flera generationer är viktigt för dig, och du vill anlita absolut rätt person.

Vi uppmuntrar dig att jämföra, så att du hittar någon vars arbete du älskar – en fotograf du verkligen får kontakt med – nöj dig inte med något mindre!

Alla våra anslutna fotografer som presenterar sig här är proffs med många års erfarenhet och massor med bröllopsfotograferingar under sitt bälte. De jobbar på högsta nivå med ett tydligt eget bildspråk och har alltid kundens belåtenhet som yttersta mål. Vi vill ge dig inspiration när du väljer bröllopsfotograf, och du kan vara säker på att om du bestämmer dig för att anlita en av våra fotografer får du ett professionellt bemötande och bilder som du kan glädjas åt livet ut.
Våran vision är att verka för en sund bröllopsfotobransch samt vara en kvalitetesstämpel för alla kunder som vill känna sig trygg genom att anlita en av våra anslutna fotografer.

De allra flesta av våra fotografer erbjuder sina tjänster över hela landet och kan även bokas för ”destination weddings” världen över, ifall du planerar att gifta dig utanför Sverige.

Vilka är vi?
Bröllopsfotografer.com grundades 2009 av Volker Ströhlein, som numera fokuserar på fotoboksproduktion åt privatpersoner och yrkesfotografer genom sina företag Fotobok.com, RAD och Photobooth. År 2014 togs bröllopsfotografer.com över av David Schreiner som själv jobbar som bröllopsfotograf.
Volker och David driver tillsammans även den tyskspråkiga motsvarigheten till Bröllopsfotografer.com: hochzeitsfotograf.guide
.

För att kontakta bröllopsfotografer.com skicka gärna ett mail till david@brollopsfotografer.com eller använd kontaktformuläret längre ned.

P.S. Ge oss gärna lite kärlek på Facebook och Instagram och glöm inte att insprireras genom vår Pinterestsida.